Concept (bordspel)

Algemene informatie

Ontdek de kunst van woordloze communicatie met het Concept Bordspel van Repos Production. Dit unieke spel daagt jou en je vrienden uit om honderden voorwerpen, personages en titels te raden, enkel door het combineren van universele iconen. Het is perfect voor een familieavond of een gezellige spelavond met vrienden.

Samenwerken en Raden: Het Hart van Concept

In Concept werk je samen, niet tegen elkaar. Vorm een duo, trek een Concept kaart, en gebruik het spelbord vol iconen om de anderen te helpen jouw concept - een woord of zin - te raden. Met strategisch geplaatste pionnen geef je hints, en begeleid je de andere spelers naar de juiste antwoorden.

Spelregels en Doel: Een Uitdaging voor Jong en Oud

Het doel is simpel: raad woorden door de juiste associaties te maken en iconen slim te interpreteren. Teams kiezen een concept en plaatsen pionnen bij de icoontjes die het beste passen bij hun woord of zin. Elk icoontje vertegenwoordigt een unieke associatie. Het spel biedt oneindige mogelijkheden en uitdagingen voor iedereen.

Flexibiliteit en Moeilijkheidsgraden: Voor Elk Wat Wils

Kies uit drie moeilijkheidsgraden: blauw voor eenvoudig, rood voor gemiddeld en grijs voor moeilijk. Hoewel Concept met 3 spelers gespeeld kan worden, komt het echt tot leven met 4 of meer deelnemers. Het spel duurt gemiddeld 40 minuten, ideaal voor een avond vol plezier en creativiteit.

Bekroond en Erkend: Een Spel van Topkwaliteit

Concept is niet zomaar een spel; het werd genomineerd voor Speelgoed van het Jaar in België 2015. Deze erkenning benadrukt de kwaliteit en het unieke karakter van het spel. Bereid je voor op een bordspelervaring die je nog lang zal bijblijven!

Conclusie: Waarom Concept Kiezen?

Met zijn unieke spelmechanisme, flexibele moeilijkheidsgraden en de mogelijkheid tot creatieve communicatie biedt Concept ongeëvenaard plezier. Of je nu met familie speelt of een avond met vrienden plant, dit spel zorgt gegarandeerd voor uren entertainment. Voeg Concept vandaag nog toe aan je spelcollectie!

Foto Concept (bordspel)
Foto Concept (bordspel)
Foto Concept (bordspel)

Deals

Je kan Concept (bordspel) verkrijgen bij verschillende fysieke winkels en online webshops. Hieronder hebben we 2 verschillende deals voor het product gevonden.